×

În satul Cîrnățeni a avut loc o unire remarcabilă a mai multor primari din localitățile Raionului Căușeni

✅Astăzi, în satul Cîrnățeni a avut loc o unire remarcabilă a mai multor primari din localitățile Raionului Căușeni. A avut loc o activitate cu un scop nobil: schimbul de experiență. Primarii din diverse localități s-au reunit pentru a vizita mai multe instituții din zonă, într-un efort de a învăța unii de la alții și de a împărtăși bune practici în administrația locală.
📌În cadrul acestei activități, primarii au avut ocazia să viziteze diverse locații , printre care s-au numărat și panourile fotovoltaice, liceul, grădinița, mănăstirea Marta și Maria, dar și alte momente. Aceste vizite au oferit o perspectivă unică asupra diverselor aspecte ale vieții comunitare și au facilitat schimbul de idei și soluții între liderii locali.
📝Pe parcursul întâlnirii, primarii au fost întâmpinați cu o ospitalitate caldă și au avut ocazia să deguste o specialitate locală, care a adăugat o notă plăcută și autentică experienței lor. Această activitate nu numai că a consolidat legăturile între comunități, dar a și contribuit la dezvoltarea și îmbunătățirea administrării locale în întregul raion Căușeni.
☺️Prin astfel de inițiative și colaborare între primarii din diferite localități, se promovează solidaritatea și progresul în cadrul comunităților noastre, deschizând calea către un viitor mai bun și mai prosper pentru toți locuitorii.